Infoblad september 2016

Gårdsdag

Vi hälsar alla välkomna till vår gårdsdag den 1:e oktober mellan 11.00 och 14.00. Föreningen bjuder på varmkorv och vi hjälps åt att ställa in utemöbler inför vintern & ställa i ordning gemensamma utrymmen. En container kommer att vara på plats från fredagen den 30:e september till måndagen den 3:e oktober.

 

Reliningen

Slutbesiktning av reliningen görs i mitten av oktober och efter det kommer alla medlemmar få tillbaka sina nycklar.

OBS! Kontakta styrelsen om ni har anmärkningar på återställningen i lägenheten efter reliningarbetet så ska vi ta upp det inför besiktningen.

 

Torkrummet

Torkrum 2 kommer vara stängt tills i början av oktober då råttstoppet beräknas vara installerat och golvet återställt. Tidigare har det suttit råttstopp på de enskilda vertikala stammarna i huset. Detta är inte längre möjligt eftersom det har visat sig att det inte är tillåtet med råttstopp i skyddsrummet. Därför passar vi på nu, när det ändå arbetas med rören, att installera ett centralt råttstopp på det rör som ansluter oss till det allmänna avloppssystemet.

Ventilations systemet som har installerats i torkrum 2 är till för lokal 49 där Carolikliniken är hyresgäst.

 

Cymko blir SBC

Från 1 september har Cymko bytt namn till SBC och det är därför nu de som som står som avsändare på avgiftsavierna. Det går nu också att anmäla sig till efaktura via sin internetbank. Vid frågor om avier och inbetalningar kan man vända sig direkt till SBC på 0771722 722 eller mailto:kundtjanst@sbc.se.

Alla dokument som rör panter och överlåtelser skickas direkt till SBC, Box 226, 851 04 Sundsvall.

 

Övrigt

Vi har varit i kontakt med Polisen angående de ungdomar som samlas i våra portar och undersöker vad som går att göra.

Cykelpumpen har nu kompletterats med ett vanligt cykeldäcks munstycke.

Dagvattenledningarna ovanför garaget har bytts ut, så nu ska det inte längre läcka in vatten.

Vi hälsar Henrik Petersson i Btrappan välkommen som ny medlem i föreningen.