Infobrev maj 2017

Här kommer lite info & påminnelse om våra gemensamma utrymmen i byggnaden.

För allas trevnad ber vi dig tänka på att hålla det rent och snyggt i vår fastighet.

Vi hoppas att få träffa dig vårt årsmöte nästa onsdag 17 maj 2017 klockan 18.00. Anmäl dig till styrelsen senast söndag. Ses där!

 

Gårdsgång

Först fick föreningen beröm, men nu var det nyss åter klagomål på kartonger över kanten. Om alla plattar till får vi plats med mer, slipper extradebitering och undviker skräp på marken.

 

Koder & taggar

Flera medlemmar har frågat om koden och taggarna fungerar dygnet om.

JA, det ska de göra, koden båda dosorna och taggar på nya dosan närmst väggen. De som provat utan att lyckas har kanske slarvat eller varit stressade snarare än att det varit avstängt eller trasigt!

De nya taggarna är precis som bank/busskort, de får INTE läggas vid elektronmagnetiskt fält, nära högtalare eller liknande då de avmagnetiseras.Då måste vi köpa/koda nya taggar vilket föreningen måste ta 100:-/sek per tagg för.

 

Källar- & vindsförråd

En innerdörr är lagd utanför vindsförråden. Om du har större föremål som inte får plats i förråden, vänligen kontakta styrelsen för bortforsling; mot avgift. Annars kan du kontakta Erikshjälpen, Myrorna eller liknande som gärna kommer och hämtar. Föremål utanför förråden medför brandrisk.

Proline är nu klara med sitt underhåll och behöver inte längre tillgång förråden. Det är olåsta dörrar till några förråd och därmed både brandrisk och risk föra att andras saker hamnar i ditt förråd eller dina försvinner. Tänk därför på att låsa de förråd du ansvarar för!

 

Miljörum

Du kanske upptäckte att vår matavfallstunna var på vift två gånger de senaste veckorna!? Den var felplacerad av grannfastigheten och en gång av SBC men har nu kommit till rätta.

Vi vill passa på att påminna att endast det som står på skyltarna; batterier, glas, glödlampor, lysrör, matavfall, metall, plast, kan återvinnas.

Allt annat; Elektronik, kablar, klocka, speglar, USB måste man ta hand om och åka iväg med själv!

 

Takterasser

Vi har två fantastiska takterrasser där man kan grilla, umgås eller bara njuta av kvällssolen! Men just nu är grillen i 10 B trasig, nyss lämnades platsen med bord som inte torkats av, askbehållare sniskan

och ännu lös, cigaretter och tops på golvet, flaska med cigaretter i ett hörn och slutligen olåst terrassdörr. Då vi haft ovälkommet besök utifrån är det mycket viktigt att vi låser och för fortsatt trivsel grannar emellan att vi håller våra takterrasser rena och fina efter användning!

Med vänlig hälsning och med hopp om god bättring, för de som missat ovanstående!

Vi ses på onsdag!